Prepeliță a refuzat să fie coechipier cu Ronaldinho și cu Eto’o. ”A semnat pe bani mai puțini cu Ludogorets!”



Prepeliță **a refuzat să fie coechipier cu Ronaldinho și cu Eto’o.** ”A semnat pe bani mai puțini cu Ludogorets!”

Andrei Prepeliță (29 de ani) a semnat pe 1 iulie un contract cu Ludogorets, campioana Bulgariei, după care a spus, printre eltele, că un motiv pentru care l-a atras gruparea de la sud de Dunăre este faptul că are șansa de a evolua în grupele UEFA Champions League.

Înainte de a-și pune semnătura pe contractul cu bulgarii, fostul căpitan al Stelei a mai avut o ofertă concretă și din Turcia, după cum susține impresarul Leonid Istrati, într-o declarație pentru Gazetă.

Agentul de jucători susține că cei de la Antalyaspor l-au dorit pe Andrei Prepeliță, jucătorul a fost și el de acord și mai lipsea doar semnătura fotbalistului pentru ca tranzacția să se parafeze.

”Am vorbit în Turcia pentru el, la Antalyaspor. Avea un contract de foarte mulți bani. Dublu față de ce ia acum (400.000 de euro pe sezon). Mi se pare unul foarte bun.

Mai lipsea doar semnătura. A semnat pe mai puțini bani cu Ludogorets din ce aud. Putea juca cu Eto'o și cu Ronaldinho și a dat cu piciorul într-o astfel de șansă”, a spus Istrati pentru gsp.ro.

De altfel, informația potrivit căreia bașkanii lui Antalyaspor vor un fotbalist român a fost dufuzată și de digisport.ro pe 27 iunie

”Va veni un star român. Veți vedea. Va fi o surpriză. De fapt, vor fi două surprize, pentru că vine și portarul Algeriei - cel mai bun goalkeeper de la ultimul Mondial -, M'Bolhi”, a spus atunci Gultekin Gencer, președintele celor de la Antalyaspor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑