Gerardo Martino, după finala pierdută la Copa America: "Argentina ar fi meritat să câștige!"



Gerardo Martino, după finala pierdută la Copa America: **

VIDEO Chile - Argentina 0-0 (4-1, d.l.d.). Argentina a pierdut dramatic finala de la Copa America, după ce a fost învinsă de gazde Chile, în urma loviturilor de la departajare.

Selecționerul Argentinei, Gerardo Martino, a pierdut al doilea trofeu important după Cupa Mondială de anul trecut, însă nu este îngrijorat după acest eșec și spune că Messi și colegii lui ar fi meritat să obțină victoria.

"Meciul cu Chile nu va schimba cu nimic analiza noastră. Noi am încercat să jucăm în aceeaşi manieră cu aceşti fotbalişti care acum cu siguranţă plâng în vestiar. Am făcut totul pentru victorie. Am avut ocazii clare prin Otamendi, Lavezzi și Higuain. Au fost șanse clare de gol, iar rezultatul meciului trebuia să fie altul.

În cele 120 de minute, într-un meci de un nivel foarte ridicat în care ambele echipe mai mult s-au neutralizat decât au jucat, eu cred că Argentina ar fi meritat să câştige. Vom continua să jucăm la fel, așa cum am făcut-o și după Cupa Mondială, această înfrângere nu schimbă nimic ceea ce gândim noi", a spus Gerardo Martino.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑