Două medalii de aur pentru Japonia , în ultima zi a Grand Prix-ului de la Ulan Bator



 

**Două medalii de aur pentru Japonia**, în ultima zi a Grand Prix-ului de la Ulan Bator

Japonia a dominat ziua a 3-a a Grand Prix-ului de judo de la Ulan Bator și a câștigat două medalii de aur în întrecerea masculină.

La categoria 100 kg, tânărul de doar 19 ani, Aaron Wolf, a produs surpriza și a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, după ce a reușit să-l fixeze în finală pe suedezul Martin Pacek, numărul 11 mondial.

La +100 kg, tot după o fixare, a obținut victoria și Kenta Nishigata, în fața germanului Sven Heinle.

Mongolezii au încheiat concursul cu 18 medalii câștigate, dintre care 5 de aur. În ultima zi, Otgonbaatar Lkhagvasuren a reușit o victorie înainte de limită în finala categoriei 90 kg, disputată cu Xunzhao Cheng, din China, printr-o spectaculoasă aruncare peste umăr.

În întrecerea feminină, britanica Gemma Gibbons, medaliată cu argint la Jocurile olimpice de la Londra, a învins-o prin ippon pe vicecampioana Africii, Sarah Mazouz, din Gabon, în timp ce chinezoaica Qian Qui, fostă vicecampioană mondială, a trecut în ultimul act al categoriei +78 kg. de Carolin Weiss, campioana Germaniei.

La Digi Sport, judo-ul se va întoarce pe 18 și 19 iulie cu Grand Slam-ul de la Tyumen (Rusia), ultimul concurs înaintea Campionatelor Mondiale, care se vor disputa între 24 și 31 august, la Astana, în Kazahstan.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑