Rădoi vrea să cheltuiască banii de pe Tănase pe un atacant de Champions League. Variantele Stelei



 

**VIDEO** Rădoi vrea să cheltuiască banii de pe Tănase pe un atacant de Champions League. Variantele Stelei

Mirel Rădoi vrea să cheltuiască banii încasați de pe urma transferului lui Cristian Tănase pe un atacant de Liga Campionilor: Hamza, Tade și Piovaccari sunt cele trei variante ale Stelei.

Steaua a intrat în criză de timp cu transferurile pentru noul sezon. După ce l-au ratat pe Simon Makienok, vârful lui Palermo împrumutat la Charlton, roș-albaștrii caută un alt atacant - Younes Hamza, Gregory Tade şi Federicco Piovaccari sunt variantele lui Mirel Radoi.

Pentru tunisian, Ludogorets ar vrea 500.000 de euro. Italianul care a marcat 16 goluri în timpul împrumutului său în Ghencea e liber de contract, dar atacantul lui CFR e principala țintă a Stelei, mai ales după ce Steaua va încasa un milion de euro pentru Cristi Tănase.

„Vom vedea... Ați întrebat dacă atacantul va fi român, dar din păcate nu sunt prea multe opțiuni în România, iar sumele care se cer sunt exagerate”, a declarat Mirel Rădoi, antrenorul Stelei.

Singurii atacanți de meserie din lotul lui Rădoi sunt puștiul de 19 ani, Alex Tudorie, George Țucudean și Gabi Iancu.

”Tudorie poate fi o soluție, dar probabil o să aibă inconstanță în joc și îți trebuie un jucător care să joace meci de meci la un nivel foarte înalt”, a declarat și fostul stelist Florentin Dumitru.

În cantonamentul din Austria, Tudorie a marcat de trei ori în amicalele pe care le-a jucat Steaua, în timp ce Țucudean a punctat de două ori, la fel ca și Gabi Iancu.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑