Spectacol in Cupa Moldovei la fotbal pe plaja! Fulger a castigat finala in fata celei mai titrate echipe din tara, Djoker Tornado




Surpriza mare in Cupa Moldovei la fotbal pe plaja. Fulger a cucerit trofeul, dupa ce a castigat finala contra celei mai titrate echipe din tara, Djoker Tornado. Jucatorii au oferit un spectacol de exceptie in meciul decisiv, marcand in total 9 goluri.

 

Finala Cupei Moldovei la fotbal pe plaja a inceput echilibrat, iar in primele minute balonul refuza sa intre in poarta. Fulger a reusit sa deschida scorul, insa imediat a incasat gol de la campioana nationala. Au urmat cateva minute fabuloase pentru Fulger, care a atacat in valuri si a marcat de 3 ori. 

 

Djoker, cu Andrei Negara in mare forma, a revenit spectaculos si s-a apropiat la un gol distanta, scor 3 la 4. Apoi formatia Fulger a organizat cateva atacuri periculoase si a reusit sa inscrie din nou. Finalul de meci a fost dramatic, Djoker a fortat, insa a punctat doar o data. Fulger a castigat cu 5 la 4 si a cucerit in premiera Cupa Moldovei. 

 

Dumitru BUTUC, JUCATOR FULGER: “De asta si am intrat in aceasta competitie, ca sa luam asa trofeu. Avem o echipa care s-a strans, practic anul acesta. 2-3 baieti care pana acum nici nu au jucat fotbal pe plaja, dar munca, staruinta, daruire si iarasi munca. ” 

 

Ruslan ISTRATI, PORTAR DJOKER: “Finala e finala. Orice finala e grea. Baietii adversi poate au avut mai multa staruinta, daruire de sine. Poate ochii erau mai aprinsi ca la noi. ” 

 

Fulger a cucerit Cupa Moldovei la fotbal pe plaja, reusind sa opreasa hegemonia echipei Djoker Tornado, care dureaza de mai multi ani. Locul 3 in aceasta competitie a fost ocupat de gruparea Real-Succes. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑