Vîlceanu a fost împrumutat la FC Voluntari, dar gândul lui tot la Steaua este. Ce i-a transmis Rădoi



 

**VIDEO** Vîlceanu a fost împrumutat la FC Voluntari, dar gândul lui tot la Steaua este. Ce i-a transmis Rădoi

Steaua a decis să-i împrumute pentru sezonul viitor pe Robert Vîlceanu și pe Paul Pîrvulescu la nou promovata FC Voluntari. Vîlceanu, care are 18 ani, nu a fost afectat de această mutare, din contră l-a ambiționat pentru a demonstra că are valoare și că merită ca într-o zi să îmbrace din nou tricoul roș-albaștrilor.

Tânărul mijlocaș a explicat de ce a ajuns la FC Voluntari, dar care este și perioada pe care și-a propus să o petreacă la gruparea antrenată de către Bogdan Argeș Vintilă.

”Sunt pregătit, așa că sper să joc. Eram conștient că la Steaua sunt jucători foarte buni și că era greu, în aceste condiții, să prind un loc în lotul de 18 sau să joc. Dar, eu sper ca la iarnă să revin la Steaua”, a spus fotbalistul.

Vîlceanu are șansa de a debuta în tricoul noii sale echipe, FC Voluntari, în meciul cu CSMS Iasi, care va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, vineri, de la 18:30. Meciul poate fi vizionat și pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEo vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Vîlceanu a dezvăluit mai apoi ce i-a transmis Mirel Rădoi la finalul cantonamentului de la Săcele.

”Chiar mi-a plăcut în primul cantonament, m-am simțit bine. Mirel Rădoi mi-a urat baftă la FC Voluntari, dar mi-a spus că dacă voi demonstra acolo, peste șase luni voi fi înapoi la Steaua”, a completat Vîlceanu.

Anunțat de către Laurențiu Reghecampf și de către Mihai Stoica drept un viitor mare fotbalist, Vîlceanu nu l-a impresionat pe Costel Gâlcă, fostul antrenor al roș-albaștrilor. În sezonul trecut, Vîlceanu a bifat nouă prezențe și a marcat un singur gol, dar jucătorul susține că ar fi fost pregătit pentru Champions League.

”Și acum aș fi pregătit. Asta este, dacă timpul îmi va permite, și aici mă refer la programul de la Voluntari, atunci voi merge să-i susțin din tribune la meciurile din Champions League”, a conchis Vîlceanu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑