Jucătorii de la Slovan Bratislava spun că nu se vor mulţumi cu un rezultat de egalitate în meciul retur cu Sheriff



05 августа 2014
FOTO: thedaily.sk

Slovacii nu se vor mulţumi cu un rezultat de egalitate în meciul retur cu Sheriff din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Slovan Bratislava a ajuns în Moldova cu o zi înainte de meci, iar antrenorul Fratisek Straka spune că echipa sa va lupta doar pentru victorie.

Chiar dacă a învins Sheriff în meciul din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, antrenorul formaţiei Slovan, Fratisek Straka a declarat că echipa sa are de gând să se impună şi la Tiraspol.

"Pentru noi este important să marcăm. Nu am venit aici să jucăm la 0-0. Sheriff este o echipă bună. Joacă un fotbal fantastic. Dar şi noi vom face tot posibilul ca să scoatem un rezultat bun", a menţionat antrenorul Slovan Bratislava, Fratisek Straka.

În partida tur, Slovan a învins cu scorul de 2-1, iar jucătorii formaţiei din Slovacia spun că Sheriff va fi cu mult mai puternică, pentru că va juca pe teren propriu.

"Acesta este fotbalul. Cea mai bună echipă va învinge şi se va califica mai departe. Ştim că Sheriff este foarte bună pe teren propriu, dar urmează să vedem care va fi rezultatul final", a spus mijlocaşul Slovan Bratislava, Seydouba Soumah.

Meciul dintre Sheriff şi Slovan se va juca miercuri, la Tiraspol, cu începere de la ora 20.00. Partida va fi arbitrată de maghiarul Istvan Vad. Echipa din Bratislava va fi susţinută la Tiraspol de mai mulţi suporteri slovaci.

Dacă Sheriff va trece de Slovan va juca în play-off-ul Ligii Campionilor şi, cel puţin, îşi va asigura un loc în grupele Ligii Europei. Dacă nu va elimina formaţia Slovan Bratislava, campioana Moldovei va evolua în play-off-ul Ligii Europei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑