Olanda şi Spania au suferit înfrângeri în amicalele susţinute înainte de startul preliminariilor pentru EURO-2016



05 сентября 2014

 

Olanda şi Spania au suferit înfrângeri în amicalele susţinute înainte de startul preliminariilor pentru EURO-2016. Ibericii au fost învinşi de gazda turneului final, Franţa cu 1-0, iar olandezii au cedat în faţa Italiei cu 2-1.

Naţionala Italiei, după ce a fost preluată de Antonio Conte în această lună, a reuşit să obţină deja prima victorie. Eliminată ruşinos de la Mondialul din Brazilia, înregistrând o singură victorie în faza grupelor, Squadra Azzura a avut nevoie de 170 de secunde pentru a deschide scorul în amicalul cu Olanda.

Ciro Immobile a marcat pentru italieni. Şase minute mai târziu "portocala mecanică" a rămas în inferioritate numerică după faultul în postură de ultim apărător al lui Martins Indi. Danielle De Rossi a stabilit scorul final de 2-0 în minutul zece.

Într-un alt amical, ţara gazdă a Campionatului European din 2016, Franţa s-a impus la limită pe teren propriu cu Spaniei. Golul victoriei a fost marcat de Loic Remy în minutul 73.

Şi Belgia a învins într-un amical înainte de preliminarii. Belgienii s-au impus cu 2-0 în faţa Australiei. Pentru gazde au marcat Mertens şi Witsel.

Într-un alt amical, adversara Moldovei din grupa G preliminară, Suedia a câştigat cu 2-0 partida cu Estonia. Zlatan Ibrahimovic a marcat ambele goluri pentru nordici şi a devenit cel mai bun marcator din istoria Suediei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑