Igor Dobrovolski: Toţi fotbaliştii naţionalei galeze sunt periculoşi



05 сентября 2016
Foto: vesti.ru
Igor Dobrovolski consideră că orice fotbalist din lotul echipei Ţării Galilor ar putea crea probleme naţionalei noastre. Selecţionerul este de părere că Gareth Bale nu este singurul jucător periculos al reprezentativei britanice.
"Nu ne uităm la doar un singur jucător. Cred că toţi fotbaliştii naţionalei galeze sunt periculoşi. Ei sunt consideraţi cei mai valoroşi jucători din ţară", a precizat  Dobrovolski.
Până acum Ţara Galilor şi Moldova s-au întâlnit de două, iar fiecare echipă a înregistrat câte o victorie. Chiar dacă succesul de acum 22 de ani cu 3-2 în faţa britanicilor este considerat unul dintre cele mai mari din istoria echipei naţionale, căpitanul Alexandru Epureanu spune că nu doar acea victorie este importantă.
"Victoria aduce mereu un spirit pozitiv atât echipei, cât şi ţării întregi. Este foarte bine pentru toţi. Nu cred că doar acea victorie a fost specială. Sunt de părere că toate victoriile noastre sunt speciale, deoarece toţi îşi doresc ca naţionala să obţină cât mai multe victorii an de an", a menţionat Alexandru Epureanu, căpitan naţionala Moldovei.
Partida dintre Ţara Galilor şi Moldova este prima pentru "tricolori" din preliminariile mondialului din 2018. Meciul va avea loc în această seară la Cardiff şi va începe la ora 21 şi 45 de minute.
 
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑