Bratu critică ofensiva Stelei: ”Stau în doi jucători!” Reproșuri și pentru Adi Popa



 

**VIDEO** Bratu critică ofensiva Stelei: ”Stau în doi jucători!” Reproșuri și pentru Adi Popa

Antrenorul celor de la Dinamo II, Florin Bratu, spune că Steaua, în plan ofensiv, stă în doar doi jucători, și l-a criticat dur pe unul dintre mijlocașii de bandă ai campionilor.

Steaua este lider în campionat, are șanse de calificare în primăvara Europa League, este la un singur meci de semifinalele Cupei României, dar totuși nu a convins pe toată lumea că are și un lot capabil să se lupte pe toate aceste fronturi.

Rio Ave - Steaua se va disputa joi, 6 noiembrie, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Partida va putea fi vizionată în direct și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor putea fi vizionate în timp real pe site-ul nostru, digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Florin Bratu, antrenorul celor de la Dinamo II, dar și analist la Digi Sport, a spus, invitat fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, care este una dintre principalele probleme ale trupei din Ghencea.

”Steaua să stea în momentul de față, pe faza de atac, doar în Rusescu și în Keșeru! E prea puțin pentru un club de talia Stelei. Prea puțin, pentru că ceilalți aproape că nu marchează deloc”, a spus Bratu.

></span></p><p>Fostul atacant a continuat prin a spune că abia așteaptă să vadă marea rivală a roș-albilor într-un meci în care să nu joace nici Keșeru, nici Rusescu:<br><br><em><strong>”Adi Popa, la calitatea pe care o are, se debarasează foarte ușor de adversar, ajunge foarte ușor în fața porții, dar la finalizare este dezastru. Iar acest lucru îi poate dăuna Stelei. Vreau să-i văd într-un meci fără Keșeru sau Rusescu într-un meci.</strong></em><br><br><em><strong>Plus că nici Chipciu nu mai joacă la fel de bine ca înainte de accidentare, nu se mai lipește de gol”</strong></em>, a conchis Bratu la Digi Sport.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑