Festival de goluri in Cupa Spaniei! FC Barcelona, Atletico si Sevilla si-au batut adversarii



05 декабря 2014

Victorii pe banda rulanta pentru marile cluburi din Spania in Cupa Regelui. FC Barcelona, Atletico si Sevilla si-au invins lejer adversarii in turul 4 al competitiei. Cele 3 echipe au inscris in total 12 goluri.

 

A fost sarbatoare mare aseara in oraselul Huesca. Echipa locala a primit vizita granzilor de la FC Barcelona, finalista editiei precedente a Cupei Spaniei. Catalanii au asediat fara mila apararea formatiei care evolueaza in liga a 3-a. Rakitic, Iniesta si Pedro au marcat cate un gol in prima repriza. 

 

FC Barcelona a scazut din turatii in partea secunda si a mai inscris doar un gol, prin Rafinha. Catalanii au triumfat cu 4 la 0, iar returul de pe Camp Nou pare a fi o simpla formalitate. Tot ieri, campioana Spaniei, Atletico Madrid, a dispus de o alta grupare din liga a 3-a, L'Hospitalet. Madrilenii au invins cu 3 la 0, in deplasare. Cristian Rodriguez a marcat golul meciului. 

 

Una din favoritele competitiei, Sevilla, a zdrobit-o, acasa, pe Sabadell, scor 5 la 1. Iago Aspas a reusit un hat-trick. 

 

Sevilla e deja calificata in sferturile Cupei Spaniei. In prima mansa aceasta a invins-o pe Sabadell cu 6 la 1.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑