Victorie dramatică! Deţinătoarea Cupei Stanley a învins cu greu formaţia Dallas Stars



 

Deţinătoarea Cupei Stanley a obţinut o victorie dramatică în Liga Nord-Americană de hochei. Chicago Blackhawks a învins după prelungiri Dallas Stars cu scorul de 5-4.

Chicago Blackhawks a obţinut a 19-a victorie din acest sezon al Ligii Nord-Americane de hochei. Formaţia antrenată de Joel Quenneville s-a impus pe teren propriu în faţa formaţiei Dallas Stars cu scorul de 5-4.

În timpul regulamentar scorul a fost de 4-4, iar cele două echipe au avut nevoie de prelungiri pentru a fi stabilită învingătoarea. Patrick Sharp a marcat pucul decisiv în cel de-al doilea minut al prelungirilor.

În urma acestui succes, deţinătoarea Cupei Stanley, Chicago Blackhawks a urcat pe locul doi în Conferinţa de Vest, având cu patru puncte mai puţine decât liderul Anaheim Ducks, dar şi cu două meciuri mai puţin disputate.

Anaheim Ducks şi-a consilidat prima poziţie în Vest după ce a învins doar după loviturile de departajare formaţia Nashville Predators. În timpul regulametar scorul a fost de 3-3, iar la loviturile de pedeapsă gazdele au fost mai bune şi s-au impus la final cu 4-3.

Tampa Bay Lightning a rămas pe locul doi în Conferinţa de Est, după ce a învins în deplasare Ottawa Senators cu scorul de 4-2.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑