Cehia – Italia 3-0. A doua victorie pentru Safarova și Pavlasek



 

**VIDEO** Cehia – Italia 3-0. A doua victorie pentru Safarova și Pavlasek

Cehia a câştigat şi cea de-a doua partidă de la Cupa Hopman. Lucie Safarova şi Adam Pavlasek s-au impus cu 3-0 în faţa Italiei.

Cehia rămâne neînvinsă în Cupa Hopman. S-a impus în faţa Italiei în cea de-a doua partidă disputată la Perth. Primul punct a fost adus de Lucie Safarova, care are un început de sezon perfect.

După ce a trecut de Eugenie Bouchard, jucătoarea din Cehia a câştigat în faţa unei alte sportive de top, Flavia Pennetta, scor 7-5, 6-3.

Cea mai mare surpriză a meciului a fost furnizată însă de Adam Pavlasek. Numărul 239 mondial a câştigat disputa cu Fabio Fogninin, al 19-lea jucător al lumii, în trei seturi. Cehia s-a impus şi la dublu. Perechea Safarova - Pavlasek a învins cu 8-6 cuplul Pennetta - Mitchell.

Cehia a câştigat astfel cu 3-0 la general şi speră să aducă un nou trofeu după 3 ani. "Visul de a câștiga din nou rămâne și mergem pas cu pas" a declarat la final Safarova. "Este o adevarată plăcere să joc aici, alături de Lucie, este o eroină, este uimitoare, sunt foarte fericit" a completat Pavlasek după ce a realizat surpriza zilei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑