Stelea nu și-a luat rămas bun de la Gică Popescu. "Aveam niște valori care au fost date peste cap"



 

**VIDEO** Stelea nu și-a luat rămas bun de la Gică Popescu.

Selecționerul naționalei U21 a României, fostul portar Bogdan Stelea, a vorbit după victoria cu Insulele Feroe (DETALII) despre arestarea bunului său prieten, Gică Popescu, alături de care a trăit mari satisfacții la acțiunile echipei naționale a României.

Cei doi nu au apucat să vorbească după verdictul de marți, în condițiile în care Stelea ar fi avut un rol important în echipa "Baciului", dacă fostul fundaș ar fi câștigat alegerile de la FRF. Ulterior, Popescu a fost adus în custodia Poliției și a intrat deja în sistemul penitenciar.

"Aveam niște perspective și niște valori în care credeam, careu au fost date peste cap. Îmi doresc foarte mult, pentru suporterul român, ca lucrurile să se schimbe în bine. Sunt destul de sceptic. Nu mă așteptam la decizie și cred că nu se aștepta nimeni. L-am sunat pe Gică, am aflat mai târziu de sentință, dar în momentul în care l-am sunat a răspuns un prieten. Tocmai își lua 'la revedere' de la copil, de la soție, de la părinți. N-am mai insistat.

Nu o să mă mai surprindă nimic de acum înainte. Să sperăm că oamenii care vor veni vor avea capacitatea să facă lucruri importante, să aducă credibilitate în fotbalul românesc. Noi în permanență o să rămânem prieteni, indiferent ce o să se întâmple, am făcut din inimă lucruri importante pentru fotbalul românesc și suntem mândri de asta. Mie nu trebuie să-mi mulțumească nimeni, a fost o onoare", a declarat Stelea, după care a comentat și șansele de calificare ale României U21.

"Nu prea mai avem cum s-o luăm în calcul, nici matematic, e destul de greu. Nu avem cum să facem punctele necesare pentru a prinde locurile de baraj. Probabil că o să luăm în calcul următoarele calificări", a conchis selecționerul "tricolorilor mici".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑