OFICIAL Arlauskis a decis ce va face de la vară. Răspunsul pe care l-a dat conducătorilor Stelei



**OFICIAL** Arlauskis a decis ce va face de la vară. Răspunsul pe care l-a dat conducătorilor Stelei

Giedrius Arlauskis a revenit în poarta Stelei după două partide în care a fost ”exilat” de către patron, pe motiv că nu este de acord cu prelungirea contractului. Lituanianul a ales ce va face de la vară și le-a tranmis asta și oficialilor din Ghencea.

Steaua a remizat la Ploiești, contra Petrolului, scor 1-1, în prima manșă a semifinalelor Cupei României și are acum prima șansă la calificare în ultimul act al competiției.

Dacă la partida din campionat (etapa a 18-a) cu Rapid, din Ghencea, scor 0-1, și la cea cu CSU Craiova, din Bănie, scor 0-0, Costel Gâlcă a primit interzis în a-l utiliza pe Arlauskis, situația s-a schimbat la meciul din Cupă, chiar dacă situația contractuală a goalkeeperului era tot incertă.

Partida Steaua - CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, cu fazele VIDEO în timp real pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Viitorul lui Arlauskis la Steaua s-a clarificat însă vineri dimineață, a doua zi după partida de la Ploiești, atunci când Leonid Istrati, agentul jucătorului, le-a comunicat șefilor Stelei decizia.

”Am vorbit cu cei din conducere și le-am transmis că Arlauskis nu va mai continua la Steaua din vară încolo. Am zis că este o decizie bărbătească și că nu are sens să ne ascundem în spatele adevărului în lunile care au mai rămas.

Nu ducem lipsă de oferte, din fericire, de la echipe importante din Europa. Unele dintre acestea au chiar portari buni în lot, dar noi preferăm să alegem o formație la care el să apere.

Nu a fost vorba de bani, de fapt nici nu am dus dicuția până acolo, a cântărit mult faptul că el a fost scos din lot”, a spus Istrati pentru Digi Sport.

Chestionat ce va face Arlauskis dacă după acest anunț va fi scos iar din lot, Istrati a replicat:

”Nu avem ce face, vom aștepta să treacă aceste trei luni care au mai rămas”, a conchis Istrati la Digi Sport.

În aceste condiții, nu este exclus ca pentru meciul cu CFR Cluj, care se va juca duminică, în Ghencea, Valentin Cojocaru să revină ca titular la Steaua iar Niță să fie rezervă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑