Naționala de fotbal pe plajă a început pregătirile pentru calificările la Euro Beach Soccer League



FOTO: pzpn.pl

Selecționata Moldovei de fotbal pe plajă se află în fața unei noi provocări. Tricolorii vor participa la calificările celei mai tari competiții din Europa - Euro Beach Soccer League. "Va fi o catastrofă dacă nu ajungem la turneul final" - a declarat selecționerul Ruslan Barburoș.

Naționala de fotbal pe plajă a început pregătirile pentru calificările la Euro Beach Soccer League cu un turneu amical jucat la Chișinău, unde tricolorii au ocupat doar locul trei.

Moldova face parte din a doua divizie valorică a competiției europene. La turneul preliminar, programat la Moscova, elevii lui Ruslan Barburoș vor juca într-o grupă cu Estonia, Azerbaidjan și Kazahstan.

Selecționata va pleca în Rusia joi, cu un lot format din zece jucători. Toți vin din campionatul Moldovei. Singurul internațional moldovean care joacă peste hotare, Ruslan Pernai, de la formația bielorusă BATE Borisov, nu a fost convocat, din cauza unei accidentări la genunchi.

Calificările de la Moscova vor avea loc între 11 și 13 iulie. În cazul în care va termina grupa pe una din primele două poziţii, Moldova va accede la turneul final pentru promovare în prima divizie valorică, care va avea loc în luna august, în Spania.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑