Trei jucători de la ASA Tg Mureș n-au acceptat reeșalonarea salariului și au părăsit echipa



 

**VIDEO** Trei jucători de la ASA Tg Mureș n-au acceptat reeșalonarea salariului și au părăsit echipa

ASA Tg. Mureș a intrat într-un impas financiar major după ce ANAF i-a blocat conturile și conducerea clubului a demarat discuții cu fotbaliștii, pentru a găsi soluții de reeșalonare a salariilor. Trei dintre jucătorii veniți în această vară au refuzat condițiile propuse de șefi și au părăsit echipa.

În direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Bogdan Mara, președintele vicecampioanei, a explicat care e situația lotului în acest moment. “A apărut această problemă, conducerea clubului ne-a informat, am informat și jucătorii, le-am explicat și noua strategie a clubului. E o discuție individuală cu fiecare jucător, s-a făcut reeșalonarea salariilor pe care le au. Trei jucători n-au acceptat. Maftei, Bănel Nicoliță și David Torres.

Restul toți au semnat, sunt la București, pentru meciul cu Steaua. Trebuie să ne descurcăm și să mergem mai departe. Era prea ușor să fie totul liniștit. Nu ne așteptam chiar așa de repede să apară o asemenea problemă. A căzut rău, jucătorii au venit în anumite condiții, pentru anumite performanțe pe care ni le doream. Jucătorii străini nici n-au înțeles foarte bine ce se întâmplă.”, a spus Mara.

Digi Sport anunțase luni, EXCLUSIV, că Maftei a fost primul dintre fotbaliștii mureșenilor care a refuzat să semneze pentru reeșalonarea salariului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑