Ioan Niculae a blocat transferul lui Vasile Maftei la Astra. ”Va fi un mare câștig pentru cine îl va lua”



 

**VIDEO** Ioan Niculae a blocat transferul lui Vasile Maftei la Astra. ”Va fi un mare câștig pentru cine îl va lua”

Vasile Maftei (34 de ani) nu mai este jucătorul celor de la ASA Târgu Mureș. Fotbalistul nu a fost de acord cu semnarea unui act adițional, potrivit căruia salariul urma să fie achitat în anumite tranșe, așa că a decis să-și caute o altă echipă.

Fostul jucător al celor de la Concordia Chiajna a fost dorit și de Marius Șumudică la Astra Giurgiu, numai că Ioan Niculae, finanțatorul echipei, nu a fost de acord.

”Maftei este un jucător pe care mi l-am dorit și îl vreau în continuare, dar cei din conducere n-au fost de acord din cauza vârstei. Vasile este un fotbalist extraordinar, ne-am înțeles foarte bine la Chiajna, mi-ar fi plăcut să-l am și la Astra.

Va fi o mare pierdere pentru ASA și un mare câștig pentru cine îl va lua. Deși are 34 de ani, am aflat că a fost cel mai bun jucător din pregătiri la ASA”, a spus Șumudică, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Referitor la lupta pentru titlu, Șumudică susține că Astra nu este o contracandidată a roș-albaștrilor și spune de ce condiționează realizarea obiectivului.

”Ne gândim la podium, dar vom vedea, va fi o ediție specială de campionat, prima cu play-off și play-out, se pot întâmpla multe, dar nu ne considerăm contracandidata Stelei.”

Marius Șumudică a vorbit și despre ce jucători vor mai ajunge la Astra, asta după ce Teixeira s-a înțeles cu Steaua.

”Sunt în discuție cu un vârf de atac străin, pentru că nouă ne lipsește un număr 9, urmează să vină în România și mă mai gândesc la un jucător de bandă, pentru că ne trebuie dubluri pe posturi”, a conchis Șumudică la Digi Sport.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑