NU exista un favorit clar! ASTA e cel mai asteptat duel de K-1 pentru amatorii din Moldova



06 сентября 2013

 

Unul dintre cele mai asteptate dueluri pentru amatorii de K-1 din Moldova se va desfasura la sfarsitul lunii septembrie intre marii rivali Maxim Bolotov si Pavel Voronin. Partida face parte dintr-un turneu international, care va avea loc la Chisinau. Fiecare dintre luptatori se considera favorit.


Pavel Voronin spune ca a asteptat duelul cu Maxim Bolotov un an si jumatate, de cand s-a desfasurat ultima lor partida, incheiata la egaltitate. Desi nu a pierdut, Voronin trateaza duelul de pe 28 septembrie ca pe o revansa.


Adversarul lui Voronin, Maxim Bolotov, a refuzat sa discute despre confruntarea lor. In locul lui, a vorbit antrenorul Andrei Grosu.


Voronin si Bolotov se vor intalni pe 28 septembrie intr-un superfight al competitiei intenationale de la Chisinau, K.O.K. World Grand Prix 2013. Un alt duel asteptat  este cel dintre moldovenii Igor Frunze si Stanislav Renita. Ei se vor bate in partida de deschidere.


La turneul de la Chisinau vor participa si favoritii publicului din Moldova. Cel mai titrat luptator de K-1 din tara, Constantin Tutu, il va intalni intr-o partida demonstrativa pe belarusul Dmitry Shakuta, iar campionul mondial si european Dorel Cristian va incerca sa obtina centura de castigator al turneului si va evolua in piramida.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑