Niculae: “Pițurcă trebuie felicitat pentru folosirea lui Marica și Torje“



06 сентября 2013

 

></p><p>Finanțatorul celor de la Astra Giurgiu, Ioan Niculae, era extrem de bucuros și mândru la finalul partidei pe care tricolorii au câștigat-o contra Ungariei, scor 3-0. <strong><a href=(DETALII AICI)

“Românii din întreaga lume ar trebui să înveţe din atitudinea jucătorilor noştri din această seară. Mă bucur şi mai mult că i-am învins atât de clar mai ales după felul în care s-au purtat azi cu noi. A fost un meci pe care l-am dominat de la un capăt la altul. Băieții noștri au jucat foarte bine și s-au impus fără probleme. Ne așteptam la un meci greu, după ce s-a întâmplat la Istanbul, dar iată că n-a fost deloc așa“, a spus Niculae.

Omul de afaceri a avut cuvinte de laudă și la adresa selecționerului: “Trebuie felicitat din plin Pițurcă pentru că a avut curajul să înceapă din primul minut cu Marica și cu Torje. Este o mândrie pentru mine, pentru noi, că i-am învins pe unguri, mai ales după ce ne-au făcut înainte de meci. Trebuiau duși direct la stadion, nu să ne strice nouă Bucureștiul. Cred că echipa Turciei poate fi bătută şi bătută bine“, a spus Niculae.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑