Moldova a pierdut primul duel cu Anglia din această săptămână



06 сентября 2013

 

Echipa de tineret a fost învinsă în deplasare cu 1 la 0 în preliminariile Euro-2015. Eroul meciului a fost portarul Alexei Coşelev, care a avut o serie de parade incredibile.

Alexei Coşelev a făcut minuni în poartă salvându-şi colegii de la un dezastru în faţa Angliei. Singurul gol al gazdelor a fost marcat de atacantul echipei West Bromwich, Saido Berahino.

Tricolorii tineri nu au avut niciun şut pe spaţiul porţii. Singura ocazie a de gol a fost ratată de Cătălin Carp.

În urma acestei înfrângeri Moldova a coborât pe locul 4 în grupă şi are o singură victorie în 3 partide disputate. Săptămâna viitoare tricolorii vor juca cu Ţara Galilor la Tiraspol. Duelul moldo-englez continuă în această seară pe Wembley. Selecţionata lui Ion Caras joacă cu împotriva vedetelor Gerard şi Lampard. Presa britanică consideră meciul cu Moldova unul crucial pentru englezi. Cotidianul Daily Mirror scrie că partidele cu Moldova şi Ucraina vor fi decisive pentru calificarea la Campionatul Mondial. Antrenorul enlezilor se confruntă cu probleme de lot. Wayne Rooney a suferit o accidentare groaznică acum o săptămână, iar atacantul lui Liverpool, Sturridge nu este apt pentru acest meci.

Moldova va juca pe stadionul Wembley după o pauză de 16 ani. În 1997, tricolorii au pierdut cu 0 la 4 în faţa Angliei.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑