Dinamo Kiev - Șahtior 1-0. Lucescu acuză arbitrajul: "Adversarii au nevoie de ajutor ca să ne învingă"



06 октября 2014

**VIDEO** Dinamo Kiev - Șahtior 1-0. Lucescu acuză arbitrajul:

După ce a câștigat meciul cu Steaua din UEFA Europa League (VIDEO ȘI DETALII AICI), Dinamo Kiev s-a impus și în derby-ul Ucrainei, 1-0 cu echipa lui Mircea Lucescu, după o partidă la finalul căreia anternorul român a acuzat dur maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Mozharovskiy.

Singurul gol al partidei în care centralul a acordat 11 cartonașe galbene și unul roșu a fost marcat de fundașul Vida în minutul 71 după o mare eroare a defensivei "minerilor". Echipa lui Mircea Lucescu evolua deja în 10 oameni în momentul în care Dinamo Kiev a punctat. Fundașul Shevchuk a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene în minutul 62.

Dinamo Kiev a urcat pe locul 2 în clasamentul din Ucraina după această victorie. Adversara Stelei din UEFA Europa League a acumulat 20 de puncte în 8 etape și e la două lungimi în spatele liderului Dnepr. Șahtior a coborât pe ultima treaptă a podiumului (18 puncte) și a ajuns la două înfrângeri consecutive în campionat, "minerii" pierzând de fiecare dată cu același scor, 0-1.

Maniera de arbitraj a brigăzii care a condus derby-ul de pe Olimpiyskiy l-a enervat la culme pe Mircea Lucescu. "E dificil să fac vreun comentariu. Ce s-a întâmplat azi a fost o rușine. Aparent adversarii noștri au nevoie de ajutor ca să câștige împotriva noastră. Felul în care a fost eliminat Shevchuk...Nici primul și nici al doilea cartonaș galben nu au fost acordate corect. Falturile suferite de noi au fost considerate simulări iar simulările celor de la Dinamo Kiev au fost considerate faulturi de arbitri. Este o mare lipsă de respect ceea ce a făcut arbitrul azi. Îi înțeleg și pe cei de la Dinamo și îi respect. Au trecut printr-o perioadă mai dificilă și își doresc să câștige, să facă performanță. Au o echipă foarte bună și nu cred că aveau nevoie de ajutor ca să se impună în acest meci" a declarat Lucescu pentru site-ul oficial al lui Șahtior.

CLICK AICI PENTRU A URMĂRI REZUMATUL PARTIDEI

ECHIPELE:

Dinamo Kiev (4-2-3-1): Rybka - Danilo Silva, Vida, Dragovic, Burda - Veloso (Rybalka '80), Sydorchuk - Yarmolenko, Belhanda, Lens (Husyev '83) - Kravets (Teodorczyk '78)

Antrenor: S. Rebrov

Șahtior (4-2-3-1): Kanibolockyj - Srna, Rakitskiy, Kucher, Shevchuk - Stepanenko, Ilsinho - Douglas Costa (Bernard '81), Alex Teixeira, Taison (Fernando '66) - Luiz Adriano

Antrenor: M. Lucescu

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑