FC Costuleni a fost amendată cu nouă mii de lei pentru incidentele din meciul cu Dacia



06 декабря 2013

 

FMF a aplicat sancţiuni drastice faţă de FC Costuleni pentru incidentele din meciul cu Dacia. Antrenorul Lilian Popescu a fost suspendat cinci etape de campionat pentru comportament ofensator faţă de arbitru. Cu suspendări de şase şi opt etape, respectiv, s-au ales managerul echipei, Vladlen Păduraru şi jucătorul Sergiu Mocanu.

Lilian Popescu a pătruns pe teren la finalul partidei şi i-a cerut socoteală arbitrului Dumitru Muntean, care a acordat un penalty în favoarea Daciei. Acest gest l-a costat cinci etape de suspendare.

FMF l-a sancţionat şi mai drastic pe căpitanul echipei, Sergiu Mocanu care a provocat penalty-ul, după un duel mai dur cu Vasili Pavlov. Imediat după acest incident, Mocanu s-a luat la harţă cu tuşierul, pe care, conform FMF, l-a lovit cu capul în faţă, iar ca urmare a fost suspendat opt etape.

Cu şase etape de suspendare s-a ales şi managerul echipei, Vladlen Păduraru, care, la fel, a pătruns pe teren. Pentru încălcările celor trei, FC Costuleni a fost amendată cu nouă mii de lei.

"Ceea ce s-a întâmplat a fost paharul plin şi o altă soluţie decât ieşirea pe teren nu a existat. Arbitrul este implicat în chestii murdare. Eu am să demonstrez asta la Federaţie. Noi vom depune contestaţie şi vom veni cu argumentele noastre", a declarat preşedintele FC Costuleni, Iurie Chirinciuc.

Totuşi, acestea nu sunt cele mai dure sancţiuni aplicate de FMF în acest sezon. În luna august, preşedintele Rapidului, Victor Ostap a fost suspendat pe o perioadă de cinci ani din fotbal, după ce l-a lovit pe arbitrul Iurie Covtun, iar acum două săptămâni fostul atacant al formaţiei Zimbru, Vadim Cricimar s-a ales cu o amendă de 50 de mii de lei pentru că a refuzat să joace la naţională.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑