Belgrano - Colon 1-1. Calificare istorică pentru gazde în Copa Sudamericana



06 декабря 2015

 

**VIDEO** Belgrano - Colon 1-1. Calificare istorică pentru gazde în Copa Sudamericana

ÎN DIRECT la Digi Sport, Belgrano a reușit o calificare istorică în Copa Sudamericana 2016, după 2-1 la general în playoff-ul cu rivala Colon de Santa Fe.

Obligați de eșecul din tur (0-1), oaspeții au dominat startul partidei și au deschis scorul pe stadionul Mario Kempes din Cordoba. Ledesma a fost cel care a marcat. Acesta a reluat perfect din centrarea lui Sperduti (min 19). Misiunea celor de la Colon de Santa Fe a fost îngreunată de eliminarea lui Clemente Rodriguez, care a văzut două galbene în doua minute și și-a lăsat echipa în 10 (min 74).

Belgrano a profitat și a marcat golul calificării cu 8 minute înainte de final, prin Obolo, care a declanșat sărbătoarea la Cordoba (min 82). S-a terminat 2-1 la general, iar Belgrano va reprezenta Argentina în următorul sezon din Copa Sudamericana.

ECHIPELE DE START:

Belgrano (4-4-1-1): Olave - Saravia, Barrios, Lema, Alvarez - Rigoni (Etevenaux '71), Prediger (Bolatti '46), Farre, Velazquez (Obolo '65) - Zelarrayan, Marquez
Antrenor: R. Zielinsky

Colon (4-1-4-1): Broun - Garnier, Conti, Benegas, Rodriguez - Poblete (Callejo '88) - Sperduti, Guanca (Romero '85), Ledesma, Llama (Sain '77) - Ruiz
Antrenor: D. Franco

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑