Tragedie la Raliul Dakar. Motocicslistul polonez Michal Hernik a decedat: Nu purta casca, iar motocicleta sa nu era avariata




Zi neagra la Raliul Dakar. Motocicslistul polonez Michal Hernik a decedat ieri, in timpul etapei a 3-a a competitiei. Cauza decesului sportivului care a participat in premiera la raliu este investigata.

 

Etapa a 3-a a Raliului Dakar 2015 s-a desfasurat intre localitatile argentiniene San Juan si Chilecito. Michal Hernik, pilotul echipei KTM, a fost gasit mort la 300 de metri in afara traseului. Sportivul nu purta casca, iar motocicleta sa nu era avariata. Michal Hernik avea 39 de ani, iar aceasta a fost prima lui participare la Raliul Dakar. Aceasta competitie este una dintre cele mai dificile si periculoase din istoria sportului. Deseori pilotii au de indurat conditii climaterice nefavorabile, inclusiv furtuni de nisip. Multi sportivi nu pot gasi drumul spre linia de sosire si dispar, pana cand sunt gasiti de serviciile speciale de cautare. La fel, se inregistreaza cazuri de accidentari ale pilotilor, iar numarul de decese, la care s-a adugat cel de ieri al lui Hernik, a ajuns la 28. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Raliul Dakar, Michal Hernik, motocicleta,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑