Marius Niculae a revenit la Dinamo: "Negocierile n-au durat mai mult de 5 minute. Am ales cu sufletul"



**Marius Niculae a revenit la Dinamo:**

Dinamo şi-a prezentat, într-o conferinţă de presă, noua conducere, noul antrenor, dar şi primul transfer din 2015 - Marius Niculae. Într-o conferinţă de presă transmisă în direct la Digi Sport 3, atacantul, ajuns la 33 de ani, a afirmat că negocierile cu echipa la care s-a format au durat foarte puţin.

Marius Niculae va fi noul căpitan al formaţiei din Ştefan cel Mare şi va purta tricoul cu numărul 29.

"Mă bucur că am revenit la Dinamo. Știu că avem mult de tras, nu va fi ușor, dar nu imposibil. Răspunsul meu va fi pe teren. Nu mi-e frică de campionatul românesc, știu că trece printr-o perioadă foarte foarte grea, mai ales Dinamo și vreau să ajut și eu la reconstrucția echipei.

Cu Dinamo n-au durat niciodată mai mult de cinci minute negocierile, am ales cu sufletul. L-am avut pe Danciu în teren, dar și alți jucători care știu ceea ce înseamnă Dinamo, deci nu s-a pierdut spiritul și sper ca și eu din teren să transmit asta. Sunt câțiva tineri în lot care cresc cu această mentalitate. Tricoul lui Dinamo este foarte important și dacă ajungi să-l îmbraci trebui să ții cu dinții de el", a declarat Marius Niculae.

"Săgeată" nu a mai jucat fotbal din vară, când semnase cu formaţia turcă Sanliurfaspor, însă a ratat pregătirea şi, ulterior, şi-a reziliat înţelegerea.

Produs al clubului din Ştefan cel Mare, Marius Niculae a scos capul în fotbalul mare la nici 16 ani, când a debutat la prima echipă a lui Dinamo. De atunci a mai trecut pe la Sporting Lisabona, Standard Liege, Mainz, Inverness, Kavala, FC Vaslui, Shandong Luneng, Goverla şi Sanliurfaspor. Pentru Dinamo a evoluat între 1996-2001, 2008-2010 şi 2011-2012.

33 de ani are Marius Niculae

500.000 de euro e cota de piaţă a atacantului

105 goluri a marcat Marius Niculae în cele 230 de meciuri jucate pentru Dinamo în toate competiţiile

5 trofee a câştigat Marius Niculae cu Dinamo: un campionat, trei Cupe ale României şi o Supercupă

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑