Ilie Năstase: "Pentru Halep, un turneu de Mare Şlem câştigat e mai important decât numărul unu"



 

**VIDEO** Ilie Năstase:

Simona Halep se va duela pentru un loc în semifinalele turneului de la Shenzen cu Aleksandra Krunic, meci ce va fi transmis în direct de Digi Sport 1, joi dimineaţă, de la ora 07:30.

Ocupanta locului trei WTA este principala favorită la competiţia din China şi poate evolua în finală împotriva Petrei Kvitova, jucătoare pe care a învins-o în cele două întâlniri directe anterioare.

"La cum arată turneul şi la ce jucătoare au mai rămas, trebuie să câştige. E un turneu de antrenament, dar e bine să ai o competiţie ca aceasta de pregătire pentru Australian Open. Nu cred că şi-a propus la început de an să câştige turneul din China. E greu să îţi planifici forma maximă pentru competiţiile importante", a declarat Ilie Năstase pentru Digi Sport.

Halep a avut un an 2014 fantastic, fiind jucătoarea cu cea mai mare ascensiune. Sportiva de 23 de ani a jucat finala de la Roland Garros, a ajuns în penultimul act la Wimbledon şi în "sferturile" de la Openul australian, terminând sezonul cu finala de la Turneul Campioanelor. Câştigător la Openul francez, Năstase ştie că Simona trebuie să facă următorul pas.

"Cu cât câştigă un Grand Slam mai repede, cu atât mai bine. E mai important să te impui într-un turneu de Mare Şlem, decât să ajungi numărul unu", a adăugat cel care era alintat "Nasty".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑