Luis Enrique și Guardiola, cuceriți de geniul lui Messi: "E de pe altă planetă!"



 

**VIDEO** Luis Enrique și Guardiola, cuceriți de geniul lui Messi:

VIDEO Barcelona - Bayern 3-0. În turul celei de-a doua semifinale a UEFA Champions League, diferența a făcut-o geniul lui Lionel Messi. Argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria competiției, grație dublei din meciul cu Bayern, prin care a smuls laude din partea tuturor.

Primul care l-a lăudat a fost Luis Enrique, antrenorul Barcelonei, care a spus că prestația de miercuri seară este doar încă o dovadă a geniului arătat în fiecare zi de cvadruplul câștigător al Balonului de Aur. "E de pe altă planetă!", spune tehnicianul catalanilor.

"Desigur că viața e mai ușoară cu Lionel Messi. Face tot felul de lucruri, vedem asta în fiecare zi. E de pe altă planetă. Pe lângă ce am văzut din partea lui Leo, au contribuit foarte mult și ceilalți atacanți, dar și mijlocașii și apărătorii.", a declarat Luis Enrique, la finalul meciului Barcelona - Bayern 3-0.

Guardiola se aștepta ca Messi să strălucească. Înaintea meciului, spunea că nicio echipă nu are cum să se apere perfect în fața argentinianului: "Barcelona e Leo, dar are și o echipă foarte bună, în formă în toate compartimentele".



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑