Morata, înapoi pe Bernabeu. Spaniolii anunță că Real vrea să activeze opțiunea. Ce sumă plătesc madrilenii



 

**Morata, înapoi pe Bernabeu.** Spaniolii anunță că Real vrea să activeze opțiunea. Ce sumă plătesc madrilenii

VIDEO Juventus - Real 2-1Real Madrid nu a reușit să strecoare în contractul cu Juventus o clauză care să le interzică italienilor să îl folosească pe Alvaro Morata, în cazul în care cele două echipe se întâlneau în cupele europene.

Tocmai atacantul plecat de pe Santiago Bernabeu înaintea acestui sezon este cel care a marcat primul gol al torinezilor în poarta Realului, care acum se teme că ar putea fi eliminată, deși părea să aibă cel mai accesibil adversar în semifinalele UEFA Champions League.

12 goluri a marcat Alvaro Morata în toate competițiile în tricoul lui Juventus, dar ultimul pare să fie cel mai important. Reușita, dar și prestația din întregul meci în fața echipei de la care a plecat în vara trecută, i-au făcut pe deținătorii trofeului UEFA Champions League să ia în calcul tot mai serios readucerea atacantului în vârstă de 22 de ani, după cum notează spaniolii de la As.

Morata nu s-a bucurat, când a deschis scorul pentru Juventus în fața madrilenilor și a promis că nu o va face nici pe Bernabeu, dacă va puncta și în retur, în semn de respect pentru clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

22 de milioane de euro a plătit Juventus în vara lui 2014 pentru transferul lui Alvaro Morata. Real are prima opțiune pentru cumpărare, pentru 30 de milioane de euro în 2015, respectiv 35 de milioane de euro în 2016. De asemenea, madrilenii au păstrat și dreptul de prim refuz, în cazul în care un alt club îl ofertează pe spaniol.

După ce a trecut pe la copiii lui Atletico Madrid (2005–2007) și Getafe (2007-2008), atacantul a ajuns la juniorii lui Real Madrid. A făcut pasul în 2010 la Real Madrid B, unde a jucat timp de 3 ani (83 de meciuri, 45 de goluri), iar la echipa mare a debutat pe 12 decembrie 2010.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑