FAZĂ AMUZANTĂ! Atacantul Franţei s-a făcut de râs. Ce a fost întrebat şi cine l-a ajutat să răspundă



Foto: zeenews.india.com
Fază amuzantă cu câteva zile înainte de meciul de deschidere al campionatului european de fotbal. Atacantul naţionalei Franţei, Andre-Pierre Gignac, s-a dat de gol când a fost întrebat ce jucători cunoaşte din echipa națională a României.
Gignac a fost ajutat de ofiţerul de presă a selecţionatei Franţei.
"Keşeru a jucat la Nantes, în Franţa, mai e şi un fundaş central, care e căpitan...", a spus Gignac.
Franţa şi România vor juca în primul meci la EURO-2016. Lotul reprezentativei "cocoşului galic" este cotat la 446 milioane de euro şi este pe locul cinci în topul naționalelor calificate la Campionatul European.
România are un lot cotat la doar 56 milioane de euro şi ocupă locul 20 din cele 24 de participante la competiţia continentală.
"Aşa cum a promis 'nea Puiu, vom face tot ce ne stă în puteri pentru a face mândră o ţară întreagă", a declarat Ovidiu Hoban, mijlocaș defensiv, România.
"A juca meciul de deschidere al Campionatului European presupune o mare emoţie, dar şi un moment extraordinar pentru orice fotbalist. Fiecare trebuie să dea totul în teren pentru acest meci", a subliniat Vlad Chiricheş, fundaș central, România.
Cea de-a 15 ediţie a turneului final de Campionat European va lua startul vineri, la Paris. Pentru prima dată la competiţie vor participa 24 de echipe.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑