Probleme pentru naţionala Argentinei: Angel Di Maria va fi indisponibil pentru meciul cu Olanda



 

Probleme mari pentru Argentina înaintea meciului cu Olanda din semifinalele Cupei Mondiale. Medicii au anunţat că Angel Di Maria va fi indisponibil pentru această partidă din cauza unei accidentări suferite în confruntarea cu Belgia. În schimb, Alejandro Sabella va putea conta pe Sergio Aguero care a lipsit în ultimele două meciuri la fel din cauza unei accidentări.

Presa din Spania scrie că Di Maria va urma un tratament cu celule stem pentru a prinde o eventuală finală în Brazilia.

''Avem tot de ce este nevoie pentru recuperarea rapidă a lui Angel. Este vorba despre personalul medical, infrastructura clubului şi tehnologiile medicale. El va reveni pe teren destul de repede, dar cu siguranţă, nu va juca în următoarea partidă", a declarat doctorul naţionalei Argentinei, Daniel Martinez.

Dacă îi va fi aplicat acest tratament, atunci i-ar putea repara țesutul în timp record. Condițiile pentru ca această metodă să aibă succes sunt odihna totală a jucătorului, aplicarea compreselor cu gheață și utilizarea unor metode de kinetoterapie.

Vestea bună pentru argentinieni este revenirea lui Sergio Aguero care a lipsit două meciuri din cauza unei întinderi la muşchi. Aguero a fost prezent la antrenament şi, cel mai probabil, va juca în următoarea partidă.

Pe 9 iulie, argentinienii vor evolua  împotriva Olandei în prima semifinală de Cupă Mondială din 1990 încoace. Partida va avea loc la Sao Paolo şi va desemna a doua finalistă a turneului brazilian.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑