Arda Turan, pe Camp Nou! Mijlocasul turc a fost cumparat de FC Barcelona cu 34 de milioane de euro - VIDEO




Cel mai bun club al Europei se intareste inainte de noul sezon. FC Barcelona l-a transferat pe turcul Arda Turan de la formatia Atletico Madrid, platind 34 de milioane de euro pentru fotbalist. In Rusia, Andrei Arshavin poate ajunge coechipier cu moldoveanul Igor Armas.

 

 

Insistenta antrenorului Barcei, Luis Enrique, a dat roade. Sefii clubului l-au adus pe Arda Turan pe Camp Nou, pe un termen de 5 ani. 


Catalanii le-au platit celor de la Atletico nu mai putin de 34 de milioane de euro pentru mijlocasul turc. Clubul din Madrid va beneficia de alte 7 milioane de euro daca Turan va face performanta in tricoul Barcelonei. Dupa ce a impresionat la Galatasaray, Turan a ajuns la Atletico in 2011. In cele 4 sezoane la Madrid, turcul s-a remarcat drept conducator al jocului ofensiv al echipei. El a reusit sa ia cu Atletico titlul in Spania, cupa nationala, Liga Europa si a fost finalist al Ligii Campionilor. Intre timp, in Rusia, Kuban Krasnodar, clubul la care evolueaza fundasul moldovean Igor Armas, este aproape sa-l transfere pe Andrei Arshavin de la Zenit. Presa rusa anunta ca fotbalistul va semna cu noua echipa un contract pe un an. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: fc barcelona, arda turan, arda turan,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑