Unul dintre cei mai populari luptători de K-1 din lume va lupta la Chişinău împotriva lui Juravliov



 

Unul dintre cei mai populari luptători de K-1 din lume, Freddy Kemayo va lupta în luna septembrie la Chişinău. Francezul îl va întâlni pe ucraineanul Pavel Juravliov în cadrul galei KOK World Grand-Prix 2015

Freddy Kemayo a susţinut 86 de lupte în cariera sa, iar 45 dintre ele care le-a câştigat prin knock-out. Printre victimele sale se numără renumitul olandezul Peter Aerts, dar şi românul Cătălin Moroşanu.

Kemayo nu a pierdut nicio luptă din 2012, iar ultimul eşec l-a suferit în faţa lui Pavel Juravliov.

El îl va întâlni pe sportivul ucrainean în luna septembrie, într-un superfight din cadrul galei KOK de la Chişinău. În cadrul aceluiaşi eveniment va avea loc şi concursul de piramidă la categoria grea. Opt luptători se vor bate pentru titlul de campion, iar Moldova va fi reprezentată de Ștefan Cîrlig.

"Luptători în categoria grea sunt foarte puţini. Am depus eforturi titanice pentru a aduna într-un turneu 12 cei mai buni sportivi la această categorie de greutate", a spus preşedintele FEA, Dorin Damir. 

În categoria grea se va bate şi olandezul Colin George, care este în prezent cel mai înalt kickboxer în activitate din lume, având 2 metri și 7 centimetri. El are acelaşi antrenor ca şi Badr Hari.

Gala KOK de la Chişinău va avea loc pe data de 26 septembrie, la Sala Polivalentă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑