Gâlcă a fost ofertat de Steaua în 2014 după ce se înțelesese cu ASA Tg. Mureș: "Cu o zi înainte să semneze"



 

**VIDEO** Gâlcă a fost ofertat de Steaua în 2014 după ce se înțelesese cu ASA Tg. Mureș:

Steaua s-a luptat cu ASA Târgu Mureș pentru titlul de campioană de anul trecut, dar istoria se putea scrie altfel. Invitat în cadrul emisiunii Digi Sport Special, Daniel Stanciu a dezvăluit că, anul trecut, când acesta era președinte la ASA, Costel Gâlcă a fost foarte aproape să ajungă pe banca nou-promovatei.

"Gâlcă a fost la un pas să fie antrenor la Târgu Mureș. Anul trecut a fost de câteva ori la Târgu Mureș, ne-am înțeles. A venit cu aproape tot stafful. A văzut condițiile, am pus totul la punct. Cu o zi înainte să vină să semneze, a primit ofertă de la Steaua.

S-a întâlnit cu Gigi Becali și normal să accepte oferta Stelei, pentru că era o șansă mare și s-a și dovedit până la urmă o decizie inspirată pentru că, cu tot cu problemele pe care le-a avut în retur, a reușit să câștige toate trofeele puse în joc", a declarat Stanciu.

Gâlcă a ales Steaua, alături de care a câștigat campionatul, Cupa României și Cupa Ligii. În locul lui, la ASA a fost numit Adrian Falub, care a stat pe bancă primele 9 etape, după care a fost înlocuit de Cristi Pustai. Nici acesta nu a rezistat decât până la finalul turului, atunci când la Târgu Mureș a ajuns Liviu Ciobotariu, ultimul tehnician pe care ASA l-a avut în stagiunea precedentă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑