ANUNŢUL ILEGAL afişat pe un automobil parcat în faţa stadionului Zimbru. Poliţia nu ştie nimic (VIDEO)



07 октября 2015

 

Bişniţarii continuă să vândă bilete pentru meciul Moldova - Rusia chiar la câţiva metri de casele stadionului Zimbru. Cu câteva zile înainte de partidă, unii vând tichete direct din automobile. Reprezentanţii poliţiei au declarat că nu cunosc nimic despre vânzarea biletelor din apropierea stadionului.

În această săptămână în faţa stadionului Zimbru a fost parcat un automobil, pe geamul căruia a fost afişat un anunţ despre vânzarea biletelor pentru meciul dintre Moldova şi Rusia din preliminariile EURO-2016. Bișnițarii propun bilete la preţuri exagerate.

Totodată, biletele pot fi găsite şi pe site-uri de anunţuri, la fel la prețuri de cel puțin trei ori mai mari decât s-au vândut la case.

Contactat de Publika TV, ofiţerul de presă al Inspectoratului General de Poliţie, Tamara Procopii, a declarat că nu cunoaşte nimic despre vânzarea biletelor la negru, dar a promis să se documenteze.

Toate tichetele pentru meciul de vineri dintre Moldova şi Rusia s-au vândut în doar două zile. Preţul iniţial al biletelor a variat între o sută şi patru sute de lei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑