EXCLUSIV Ce le-a spus jucătorilor la pauză, în vestiar, antrenorul Lynn Howells



07 октября 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Ce le-a spus jucătorilor la pauză, în vestiar, antrenorul Lynn Howells

România a învins marți seara Canada, 17-15, reușind un record istoric la Cupa Mondială de rugby, revenirea și victoria de la cel mai mare deficit, 15 puncte. La pauză scorul era 8-0 pentru nord-americani și antrenorul galez al Stejarilor, Lynn Howells nu i-a menajat deloc în vestiar pe jucătorii săi.

Imediat după disputa de la Leicester, Howells a dezvăluit ce a vorbit la pauză cu elevii săi. Întrebat ce le-a spus după 40 de minute, galezul a răspuns: “Ridicați-vă șosetele!”

“Cred că toată lumea a înțeles în ultimele 20 de minute că trebuie să fim o echipă. De fapt, dezamăgitor pentru mine a fost că am jucat atât de rău în prima repriză. Iar asta nu e ceva ce poate fi acceptat. Am avut un plan de meci și asta le-am spus la pauză, să respecte planul. Știam ce avem de făcut împotriva Canadei. Trebuia să oprim acțiunile rapide și am reușit asta abia în a doua repriză.”, dezvăluit Howells.

România joacă ultimul meci la Cupa Mondială duminică, împotriva Italiei, de la ora 16:30, meciul urmând să fie transmis în direct de Digi Sport 2. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑