Stejarii au recuperat un handicap de 15 puncte si s-au impus cu un scor de 17 la 15 in fata Canadei - VIDEO



07 октября 2015

Meciul vietii pentru nationala Romaniei de rugby. Stejarii au reusit aseara primul succes de la Cupa Mondiala. Romania a stabilit un record incredibil, dupa ce a reusit cea mai mare revenire din istoria competitiei. Stejarii au recuperat un handicap de 15 puncte si s-au impus cu 17 la 15 in fata Canadei. La final emotiile romanilor au fost de nedescris.


A fost un spectacol total atat in tribunele stadionului King Power din Leicester, cat si pe terenul de joc. Romania a avut parte de o prima repriza slaba, a gresit mai des iar Canada a profitat si a preluat conducerea cu 8 la 0. Apoi nord-americanii au mai reusit alte 7 puncte in repriza secunda si conduceau cu 15 la 0. 


Stejarii s-au trezit abia in minutul 53, cand capitanul Mihai Macovei a marcat un eseu foarte important, dupa care Florin Vlaicu a transformat lovitura de pedeapsa si meciul s-a relansat. Canadienii conduceau cu 15 la 7, cu zece minute inainte de final si nimeni nu se astepta la un sfarsit atat de dramatic. Acelasi Macovei a marcat al doilea eseu al Romaniei in minutul 74, iar Vlaicu a transformat din nou lovitura libera si Canada mai avea un singur punct avantaj. Cu un minut inainte de final, rugbistii din tara frunzei de artar au gresit din nou, iar acelasi Vlaicu a transformat bine o penalitate. 


S-a incheiat 17 la 15 si Romania a reusit o victorie dramatica, bifand primul succes in grupa D, dupa trei partide disputate. Duminica urmeaza duelul cu Italia si daca il va castiga, Romania va incheia grupa pe locul 3, cel ce asigura calificarea directa la Cupa Mondiala din 2019. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑