Moldoveanul Dumitru Galagot a pierdut la puncte duelul cu britanicul Pat McCormarck - VIDEO



07 октября 2015

Ghinion pentru Dumitru Galagot la Campionatul Mondial de box. Moldoveanul a fost eliminat in primul tur al categoriei sale de greutate de 64 de kilograme. Galagot a pierdut la puncte duelul cu britanicul Pat McCormack.


Dumitru Galagot a avut un adversar dificil in primul tur al Campionatului Mondial, desfasurat in capitala Qatarului, Doha. Britanicul Pat McCormack s-a aparat bine si nu a riscat mult. Galagot a fost mai activ, insa adversarul a reusit sa-i aplice cateva lovituri. A 3-a runda, ultima, a fost si cea mai incinsa. 


Atat Galagot, cat si McCormack si-au trecut in cont cateva lovituri precise. Astfel, castigatorul a fost desemnat prin decizia arbitrilor. Acestia i-au dat castig de cauza britanicului: 28 la 29, 26 la 30 si 28 la 29. Dumitru Galagot a parasit mondialul si a ratat sansa de a obtine acum calificarea la Jocurile Olimpice din Rio.

 

Pugilistul moldovean va avea ocazia sa o faca la turnee preliminare in anul viitor. La Campionatul Mondial din Doha, Galagot a fost singurul reprezentant al Moldovei. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑