Gareth Bale predă lecții de fotbal. Galezul a explicat de ce marchează des din lovituri libere



** VIDEO** Gareth Bale predă lecții de fotbal. Galezul a explicat de ce marchează des din lovituri libere

Bale a jucat din nou pentru Real Madrid în meciul cu Liverpool din UEFA Champions League, scor 1-0 (DETALII AICI și VIDEO) și este gata pentru a marca iar goluri pentru ”galactici”. Până atunci, galezul a explicat, într-un videoclip pentru BBC, secretul execuțiilor loviturilor sale libere.

Gareth Bale a revenit după accidentarea pe care a suferit-o în octombrie la mușchiul gluteal (fesier) la un antrenament după meciurile echipei naționale. Folosit titular contra ”cormoranilor”, mijlocașul în vârstă de 25 de ani a jucat doar 62 de minute, fiind înlocuit mai apoi de către James Rodriguez.

Real Madrid - Rayo Vallecano se joacă sâmbătă, de la ora 21:0, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO se văd în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Până va ajunge iar să dea goluri pentru ”galactici”, galezul a predat o lecție de fotbal, filmată de către cei de la BBC, în care a explicat cum face să marcheze din lovituri libere, cu zidul în față. Pe un teren de antrenament, Bale a format un zid format din șase persoane, după care a executat în stilu-i personal o lovitură liberă cu piciorul stâng, care s-a transformat, evident, într-un gol.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑