Naționala Moldovei U-19, în pregătire pentru preliminariile Campionaului European. Cine sunt adversarii



sursa: cricketcountry.com
Echipa națională de juniori ”până la 19 ani” a Republicii Moldova va debuta în această săptămână în preliminariile Campionatului European de fotbal pentru această categorie de vârstă.
Micii ”tricolori” vor evolua într-o grupă cu Serbia, gazda mini-turneului, Suedia şi Malta.
Pentru aceste partide, antrenorul Veaceslav Rusnac a convocat la lot 18 jucători. Printre aceştia se numără şi Oleg Reabciuk de la cunoscutul club portughez FC Porto.
În așa-numita ”rundă de elită” a preliminariilor se vor califica primele două clasate din cele 13 grupe şi cea mai bună echipă de pe locul trei.
"Avem o grupă cu adversari destul de puternici, dar şi noi nu avem frică de nimeni. Cu părere de bine toţi băieţii pe care contăm sunt cu noi. Nu avem fotbalişti accidentaţi. Băieţii au un moral ridicat. Vrem să arătăm un joc bun şi numaidecât să obţinem calificarea", a spus antrenorul naţionalei Moldovei U-19, Veaceslav Rusnac.
Reprezentativa țării noastre va juca primul meci pe 9 noiembrie împotriva celei a Serbiei.
În vederea pregătirii pentru aceste preliminarii, echipa pregătită de Veaceslav Rusnac a jucat de la începutul anului nu mai puțin de 13 meciuri amicale internaţionale, obţinând în ele două victorii.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑