Tilihoi, Ungureanu și Negrilă au adunat din nou Craiova Maxima în jurul lor



07 декабря 2013

 

></p><p>Fostele glorii ale <strong>Craiovei Maxima</strong> duc mai departe tradiția anuală a întâlnirii de <strong>Sfântul Nicolae</strong>, când îi serbează pe <strong>Ungureanu</strong>, <strong>Negrilă</strong> și <strong>Tilihoi</strong> și petrec împreună pe final de an.</p><p>Este prima sărbătoare fără căpitanul <strong>Costică Ștefănescu</strong>, decedat în august, la vârsta de 62 de ani. În schimb, spre deosebire de alți ani, a fost prezent <strong>Ilie Balaci</strong>. <em><strong>, a spus unul dintre sărbătoriți, Nicolae Ungureanu. Printre mulți alții, au mai fost prezenți și Sorin Cîrțu și Silvian Cristescu.

"E o sărbătoare pe care o facem în fiecare an și vedeți câți invitați avem. Fiecare are prieteni, cunoștințe. Marele Balaci e marele Balaci, întotdeauna trebuie să îl scărpinăm de mai multe ori ca să vină. Întotdeauna găsește câte o scuză, dar acum a răspuns prezent și îi mulțumim lui și celor care au fost astăzi aici.", a declarat, vineri, Nicolae Ungureanu, unul dintre sărbătoriții zilei.

"Suntem uniți, fiindcă așa am fost și când jucam fotbal și așa am rămas. Mai are Dumnezeu nevoie de câte unul dintre noi și mai ia câte unul din câte o parte. De linia de fund am scăpat acum, că l-a luat pe Costică (n.r. căpitanul Craiovei Maxima, Costică Ștefănescu). Probabil o să treacă la mijloc.", a adăugat Ungureanu.

Fostul fundaș stânga este șeful departamentului scouting de la CS U Craiova, alături de alte foste glorii ale fotbalului oltean: Silvian Cristescu (team manager), Gheorghe Craioveanu (director de imagine) sau Ion Geolgău (director sportiv).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑