Sanse minime pentru echipa lui Vadim Cobalas de a se califica in optimile Ligii Campionilor la rugby



07 декабря 2014

Sanse tot mai mici pentru echipa lui Vadim Cobalas pentru a se califica in optimile Ligii Campionilor la rugby. Cu pilierul noostru integralist, ieri, Sale Sharks a pierdut si cel de-al treilea meci din grupe.


Formatia lui Vadim Cobalas, Sale Sharks nu a reusit sa se impuna in duelul englez cu rivalii de la Saracens. Vicecampionii Europei au castigat cu 19 la 15, si au facut un pas enorm catre optimile de finala. La Manchester, Sale Sharks a inceput excelent meciul dupa ce capitanul Lund a reusit primul eseu, insa, imediat, veteranul Hodgson a reusit faza meciului - a depasit toata apararea lui Sharks si a pasat ideal pentru eseul lui Farrell. Dupa pauza, fiecare echipa a mai inscris cate un eseu, dar meciul a fost decis de drop-golul aceluiasi Farrell, care a reusit 11 puncte in acest meci. Sharks a incheiat meciul in atac, la 3 metri de terenul de tinta al adversarilor, dar nu a reusit sa inscrie eseul victoriei. Cu acest succes Saracens a obtinut a opta victorie consecutiva impotriva rechinilor. Inainte de acest meci rugbystul nationalei Moldovei, Vadim Cobals credea intr-o calificare.

 

Vadim COBALAS, SALE SHARKS: “ Fiecare echipa are cate o infrangere si cred ca sanse mai sunt.

 

Acum insa Sale Sharks mai are doar sanse teoretice de calificare – deoarece are doar 2 puncte defensive dupa primele 3 meciuri pierdute din grupa. Sarks mai are totusi alte 3 partide de jucat si printr-o minune echipa lui Cobalas poate ajunge in optimi.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: rugby, Vadim Cobalas, liga campionilor,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑