Xanthi a reușit surpriza etapei în Grecia! Lucescu şi Kapetanos au învins liderul PAOK



07 декабря 2014

**VIDEO** Xanthi a reușit surpriza etapei în Grecia! Lucescu şi Kapetanos au învins liderul PAOK

Skoda Xanthi a reuşit marea surpriză în etapa a 12-a din Superliga Greciei. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a învins cu 4-2 liderul PAOK Salonic. Pantelis Kapetanos a fost eroul gazdelor: fostul atacant al Stelei a marcat primul şi ultimul gol al meciului.

Cu punctaj maxim pe propriul teren sub comanda lui Lucescu, Xanthi a deschis scorul după 6 minute de joc. Kapetanos l-a lobat pe portarul advers după o lansare în adâncime a lui Fliskas. PAOK a egalat înainte de pauză prin Athanasiadis. Repriza secundă a început după acelaşi scenariu: argentinianul Lucero a înscris pentru 2-1 cu un voleu plasat din marginea careului de 16m. Gazdele au dat lovitura pe contraatac în minutul 77. Cleyton a mărit avantajul de pe tabelă după o cursă solitară, însă oamenii lui Răzvan Lucescu nu au scăpat de emoţii. Mak a redus din diferenţă când mai erau opt minute de joc. În minutul 88, Kapetanos a stabilit rezultatul final, 4-2, după ce s-a distrat cu apărarea adversă la finalul unei acţiuni de contraatac.

A fost a doua înfrângere suferită de liderul PAOK în 12 etape de campionat. În urma rezultatului, Skoda Xanthi a urcat pe locul al optulea în clasament. La oaspeţi, Răzvan Raţ a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 84.

Vezi primul gol marcat de Kapetanos cu PAOK:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑