Keșeru și Târnovan sunt achizițiile iernii, dar Meme Stoica are așteptări mari de la un alt fotbalist. “Va spulbera tot!“



 

></p><p><strong>Cu doar o zi înainte de reunirea lotului, care este programată pentru data de joi, 9 ianuarie, Steaua și-a rezolvat deja transferurile din această pauză competițională. Oficialii roș-albaștrilor sunt mulțumiți cu ce au luat și promit că tot echipa lor va triumfa în Liga 1.</strong></p><p>Așa cum a anticipat <strong>Mihai Stoica</strong> încă de la finalul anului trecut, Steaua a realizat doar două transferuri importante în vacanța de iarnă, cel puțin așa cum susțin cei din Ghencea. Este vorba despre <strong>Claudiu Keșeru</strong> (27 de ani), atacant sosit liber de contract de la Bastia, și <strong>Alexandru Târnovan</strong> (18 ani), mijlocașul cumpărat definitiv de la FC Viitorul. <a href=(DETALII)

Atât Laurențiu Reghecampf cât și Mihai Stoica s-au declarat mulțumiți cu lotul pe care l-au închegat, mai ales că Bourceanu și Tătărușanu au fost păstrați până la vară (DETALII).

“Dacă vom câștiga cele două restanțe, atunci vom redeveni lideri în clasament și vom fi mulțumiți de parcursul și randamentul nostru din Liga 1“, a spus Meme la “Digi Sport Special“.

Mai mult, managerul din Ghencea are așteptări foarte mari de la Alexandru Chipciu, care și-a revenit după accidentarea gravă suferită anul trecut.

“S-a văzut în meciul cu Schalke de la București, cât și în cele cu Astra, cine este Chipciu și ce rol are el la Steaua. Veți vedea că în partea a doua a sezonului va spulbera tot. Va fi același jucător exponențial ca și în trecut“, a mai spus Stoica la Digi Sport.

Managerul roș-albaștrilor a spus, în încheiere, și care este starea de sănătate a lui Filip.

“Lucian se simte din ce în ce mai bine. I s-au scos firele și se află în plin proces de recuperare, dar mai durează“.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑