Prestația lui Courtois pe Mestalla l-a pus pe gânduri pe Mourinho



></p><p><strong>Thibaut Courtois (21 de ani) a fost cel mai bun fotbalist al celor de la Atletico Madrid în manșa tur a optimilor Cupei Spaniei, care s-a terminat la egalitate, 1-1 <a href=(VIDEO) cu Valencia, pe Mestalla.

Atletico Madrid păstrează prima șansă la calificare în sferturile Cupei Spaniei, după ce a remizat cu Valencia, pe Mestalla. Trupa lui Diego Simeone a preluat conducerea, prin Raul Garcia, dar “liliecii“ au restabilit egalitatea în ultimele secvențe ale partidei, prin Helder Postiga. Cei de la Valencia puteau egala mult mai devreme, asta dacă nu l-ar fi avut în față pe Courtois, îngerul păzitor al madrilenilor.

Prestația portarului belgian, care este împrumutat de Chelsea pe Vicente Calderon de trei sezoane, i-a impresionat și pe oficialii englezilor, care nu mai sunt așa dispuși să-și mai împrumute jucătorul în altă parte.

Cu atât mai mult la FC Barcelona, club care și-a arătat clar intenția de a-l lua pe Thibaut, în condițiile în care Victor Valdes vrea să plece, la rându-i, de pe Camp Nou. Englezii nu vor să-și întărească astfel o contracandidată din lupta pentru UEFA Champions League.

Jose Mourinho pare că și-a reconsiderat și el poziția față de portarul belgian, care are astfel toate șansele, dacă va continua să apere la fel de bine, să-i ia locul din vară lui Peter Cech între buturile albaștrilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑