Vasile Jardan: «Vom încerca să reprezentăm destoinic Moldova şi să ne calificăm în sferturile de finală»



/><br /><p>Fundaşul în vârstă de 20 de ani al «Daciei», Vasile Jardan despre succesele din anul 2013 şi despre meciurile care vor urma la Cupa CSI-2014.</p>  <p><strong class=- Vasile, cum petreci ultimele zile din vacanţă?

- În principiu, ca toată vacanţa, cu rudele şi apropiaţii. În plus, am început şi antrenamentele individuale.

- La finele anului trecut ai suferit o accidentare. Cum te simţi acum?

- Pauza din campionat mi-a dat posibilitatea să mă recuperez total. Acum sunt pregătit să revin cu noi puteri.

- În 2013 ai disputat mai mult de 10 meciuri în DN, ai evoluat cu succes pentru naţionala de tineret a Moldovei în preliminariile CE-2015. Se poate spune că anul trecut a fost cel mai reuşit în cariera ta?

- Cred că da. 2013 a fost un an reuşit pentru mine. Mi s-a acordat o şansă de care m-am folosit oarecum de ea. Mi-am demonstrat potenţialul pe care îl am , înregistrând câteva rezultate personale. Dar totuşi sper că cele mai bune sezoane pentru mine, dar şi pentru «Dacia» abia urmează să vină.

- Ce evenimente din 2013 îţi trezesc amintiri cel mai mult?

- Despre cele sportive, să-i spunem aşa, ştiţi totul, dar în viaţa personală anul trecut s-a produs un eveniment foarte neplăcut şi trist, despre care nu vreau să vorbesc.

- Pe 24 ianuarie te vei deplasa împreună cu naţionala de tineret la Cupa CSI în Sankt-Petersburg. Ce aşteptări ai de la următorul turneu? Ce obiective îţi propui tu?

- În primul rând sunt fericit de convocare. Iar de la turneu aştept ca şi toţi participanţii, numai victorii. Voi încerca să joc cât mai bine şi împreună cu echipa să obţinem rezultate cât mai bune.

- În grupă la Cupa CSI-2014 veţi juca cu adversari din Rusia, Lituania şi Turkmenistan. Cum apreciezi şansele la o calificare?

- Toţi adversarii din grupă au echipe foarte bune. Ne aşteaptă meciuri dificile, dar în acelaşi timp şi interesante. Anul trecut la Cupa CSI am învins naţionala de tineret a Turkmenistanului în grupă şi am pierdut în faţa Lituaniei. În acest an vom încerca să arătăm un joc nu mai rău ca cel din preliminariile CE-2015. Vom face tot posibilul ca să reprezentăm destoinic Moldova şi cel puţin, să obţinem calificarea în sferturile de finală.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑