Arsenal continua sa spere la titlu: dupa 4 etape fara nicio victorie, tunarii s-au razbunat si au batut-o pe Bournemouth - VIDEO



08 февраля 2016

Arsenal Londra nu si-a luat gandul de la titlu. Dupa ce a pierdut 9 puncte in ultimele 4 etape, tunarii au castigat aseara si intra din nou in cursa pentru marele trofeu. In derby-ul rundei, Chelsea s-a despartit la egalitate 1 la 1 de rivala Manchester United. Golul egalizator a fost unul norocos, aristocratii inscriind in prelungiri.

 

Dupa 4 etape in care nu a cunoscut gustul victoriei in campionat, Arsenal s-a razbunat pe noupromovata Bournemouth, pe care a invins-o cu 2 la 0. Tunarii au decis soarta partidei dupa doua actiuni fulger, minutele 23 si 24 fiind fatale pentru gazde. Mai intai neamtul Mesut Ozil a deschis scorul, iar rezultatul final a fost stabilit de Oxlade-Chamberlain.

 

Gratie victoriei, Arsenal a urcat pe locul 3 in Anglia, fiind la 5 puncte in spatele liderei Leicester. Tot aseara, derby-ul Chelsea - Manchester United s-a incheiat la egalitate 1 la 1. Diavolii rosii au deschis scorul prin tanarul Lingard.

 

Aristocratii au egalat in prelungiri prin atacantul Diego Costa. Campioana in exercitiu ,Chelsea, are parte de un sezon slab, fiind abia pe locul 13 dupa cele 25 de etape.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑