Victorie cu emotii pentru Real Madrid in meciul cu Granada: Super golul lui Modric i-a salvat pe galactici - VIDEO



08 февраля 2016

Victorie cu emotii pentru Real Madrid in meciul din deplasare cu Granada. Croatul Luka Modric a inscris pe final golul de trei puncte pentru Real Madrid, care s-a impus cu 2 la 1. Este primul succes in deplasare pentru galactici dupa aproape doua luni. Tot ieri, Barcelona a invins si ea si isi mentine pozitia de lider in campionatul Spaniei.

 

Trupa lui Zinedine Zidane a inceput perfect meciul din deplasare cu Granada. Dupa o jumatate de ora de joc, Real a preluat conducerea atunci cand Benzema a inscris din apropiere. A fost al 19-lea gol al francezului in actuala campanie, Benzema reusind sa inscrie in al saselea meci consecutiv.

Granada nu s-a lasat si a egalat in minutul 60, prin Youssef El Arabi, jucator abia intrat pe teren. Atacantul gazdelor l-a invins pe Keylor Navas, la capatul unei faze incepute cu o gafa a lui Modric. Croatul si-a recuperat insa greseala pe final. El a sutat senzational de la 20 de metri si a inscris primul sau gol in acest sezon de La Liga.

 

Real se impune cu 2 la 1, acesta fiind primul succes in deplasare pentru galactici dupa aproape doua luni. Intre timp, Barcelona isi continua seria fara greseala. Tot ieri, catalanii s-au impus cu 2 la 0 in fata lui Levante si au ajuns la 28 de meciuri fara esec in toate competitiile. Catalanii au dominat prima jumatate de ora si au deschis scorul cand , dupa centrarea lui Jordi Alba, Navarro a deviat balonul in propria poarta. Campioana a decis definitiv soarta meciului abia in prelungiri, cand Messi i-a servit excelent lui Suarez, iar uruguayanul a marcat al 20-lea sau gol in campionat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑