Cine o opreste? PSG este la a 9-a victorie consecutiva in campionatul Frantei - VIDEO



08 февраля 2016

Vedeta Zlatan Ibrahimovic a facut din nou furori pe terenul de fotbal. Atacantul suedez a marcat si a pasat decisiv pentru Paris Saint Germain in derby-ul cu Marseille. Parizienii s-au impus cu 2 la 1 si sunt in continuare de neinvins in Ligue 1. PSG este la a noua victorie la rand in clasicul Frantei.

 

Zlatan Ibrahimovic a facut liniste in derby-ul dintre Olympique Marseille si PSG dupa doar trei minute de joc. Suedezul a marcat dupa o pasa a prietenului Maxwell si a reusit al 21-lea gol al sezonului. Cei aproape 65 de mii de spectatori au amutit dupa alte 7 minute, cand Di Maria a scapat singur cu Mandanda, dar a trimis pe langa poarta.

Apoi, in minutul 25, gazdele au egalat prin Remy Cabella, rezultat ce s-a mentinut la pauza. Clasicul Frantei, cum este denumita intalnirea dintre Olympique Marseille si PSG, s-a decis in minutul 71. Campioana a marcat golul victoriei prin Angel Di Maria, dupa o faza a lui Ibrahimovic.

 

PSG se impune cu 2 la 1 si are acum de doua ori mai multe puncte decat adversara din Marsilia, 69 fata de cele 34 ale rivalei, care este abia pe locul 10 in Franta. PSG este practic si cu titlul de campioana in buzunar, avand 24 de puncte peste ocupanta locului 2, AS Monaco. Rezultatul etapei in Ligue 1 l-a reusit ieri formatia Saint Etienne, care a dispus cu 4 la 1 in deplasare de Bordeaux. Gratie victoriei, Saint Etienne a urcat pe pozitia a treia la egalitate de puncte cu Nice.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑