Nationala feminina de tenis a Romaniei s-a oprit in sferturile de finala a turneului Fed Cup: a pierdut dramatic duelul cu Cehia - VIDEO



08 февраля 2016

Nationala feminina de tenis a Romaniei s-a oprit in sferturile de finala a turneului Fed Cup. Romancele au pierdut dramatic duelul cu Cehia, decis in partida de dublu. Acum Romania va juca meciul din play-off pentru a ramane in Grupa Mondiala si poate da peste echipa Statelor Unite.

 

Dupa prima zi de joc, scorul meciurilor Romaniei si Cehiei a fost egal, 1 la 1. Ieri, Simona Halep a castigat in fata Petrei Kvitova, insa Monica Niculescu a pierdut partida cu Karolina Pliskova. Astfel, calificarea se decidea in meciul de dublu, iar Sala Polivalenta din Cluj-Napoca fierbea de tensiune.

Perechea romana Raluca Olaru/Andreea Mitu a intalnit un duet puternic Strycova/Pliskova. Cehoaicele, clasate mai bine in topul mondial de dublu, au condus din start partida si nu le-au dat multe sanse romancelor. Dupa o ora si 16 minute de joc, Strycova si Pliskova au castigat cu scorul de 6 la 2 si 6 la 3. 

 

Romania a pierdut, scor 2 la 3 la general, in fata unui adversar redutabil. Cehia domina turneul Fed Cup, in ultimii 5 ani reusind sa castige titlul mondial de 4 ori. Romania va juca in aprilie barajul pentru a ramane in Grupa Mondiala 1. Tricolorele ar putea intalni Statele Unite, Australia, Spania sau Belarus.

 

Tragerea la sorti va avea loc pe 9 februarie. Cehia va evolua in semifinalele Fed Cup contra Elvetiei. In cea de-a doua semifinala, se vor intalni Franta si Olanda. Aceasta din urma a furnizat o supriza de proportii, reusind sa elimine Rusia. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑